Politica de Confidentialitate

 

La Ecomas scopul nostru este sa asiguram confidentialitatea informatiilor. Politica noastra de confidentialitate este descrisa mai jos. Orice schimbari ale acesteia va vor fi aduse la cunostiinta imediat prin intermediul paginii de internet.

Ecomas garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Ecomas pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate sau la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Ecomas pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului www.sobesiseminee.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Ecomas nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.sobesiseminee.ro. De asemenea, Ecomas nu divulga datele dumneavoastra personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit in acest sens. Pentru orice alte nelamuriri sau clarificari referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: office[@]sobesiseminee.ro.

De ce noi?

checklist   Consultanta gratuita
checklist   Preturi reale
checklist   Servicii de calitate
checklist   O echipa dedicata intereselor clientilor
checklist   Rapiditate in rezolvarea problemelor