Instructiuni de montaj sobe si seminee din teracota

 

montaj sobe si semineeSemineul se aseaza pe o pardoseala orizontala, stabila si neinflamabila. Pentru acoperirea podelii se poate folosi suport stabil, neinflamabil, care sa iasa in fata cazanului cel putin 50 cm in fata si 30 cm in lateral.

In zona de iradiere a semineului, la distanta de 80 cm in jurul lui nu trebuie sa fie nici un fel de obiect inflamabil si  degradabil  de la  caldura emanata.

Inainte de a lega semineul de cos, consultati-va cu un specialist.
 
Elementele de legatura (rozeta si burlane) trebuie sa fie montate etans si trainic, dar astfel incat sa nu patrunda in sectiunea de trecere a cosului. Burlanele sa fie cu aceeasi dimensiune ca si terminatia semineului.
 
Este recomandat ca, semineul sa lucreze cu cos individual. Daca se leagă si alte dispozitive de incalzire in acelasi cos, acesta trebuie să fie calculat pentru aceasta.

Catre semineu trebuie sa intre aer proaspat, macar 4 m3/h pentru fiecare kilowatt din capacitatea lui de caldura. In caz de necesitate se asigură afluenta din incaperile vecine sau aer din exterior.
 
Procesul de ardere al semineului nu trebuie sa "simta" deficitul de aer la actionarea de aspiratii gravitationale sau de constrangere, fiindca aceasta este premisa pentru ardere incompleta sau intoarcere de gaze arse in incapere.

De ce noi?

checklist   Consultanta gratuita
checklist   Preturi reale
checklist   Servicii de calitate
checklist   O echipa dedicata intereselor clientilor
checklist   Rapiditate in rezolvarea problemelor