Generalitati despre cahlele de teracota

 

cahle sobe seminee

Utilizare

Cahlele produse de societatea noastra sunt utilizate la montajul sobelor de teracota, care pot fi atat sobe simple de incalzit sau gatit, cat si sobe unicat si diferite tipuri de seminee. Pe langa utilitatea practica a sobelor si semineelor este de remarcat si efectul estetic al acestora, care prin eleganta lor completeaza decorul interior.

 

Pentru incalzire se pot utiliza combustibili diversi, care asigura inmagazinarea unei cantitati mari de caldura si mentinerea unui ambient placut, prin degajarea treptata a acesteia.

 

Producerea cahlelor de teracota

Cahlele fasonate din argila refractara, innobilate cu un strat de angoba din masa caolinoasa se ard in cuptoare cu gaz. Cahlele sunt fabricate intr-o varietate de modele cu o complexitate ornamentala diferita, de la ornamente simple, geometrice, pana la ornamente cu adancimi de peste 3 cm. In ultimii ani activitatea firmea s-a orientat in special pe modele de cahle fasonate manual, unicate, dezvoltand productia acestora. In prezent producem si comercializam un numar de aproximativ 50 de modele de cahle in diverse culori.

 

Caracteristici tehnice ale cahlelor de teracota

arrow rezistenta mecanica ridicata, datorita arderii la temperatura de vitrificare;

arrow glazura fiind o masa sticloasa asigura cahlelor rezistenta la agentii chimici cu care pot veni in contact;

arrow suprafata glazurata a cahlelor asigura un aspect placut prin diferite nuante si culori;

arrow utilizand la fabricarea cahlelor, ca materie prima argile refractare, sobele si semineele construite din piese de cahle rezista cel putin 50 de ani la ciclurile de incalzire supuse.

De ce noi?

checklist   Consultanta gratuita
checklist   Preturi reale
checklist   Servicii de calitate
checklist   O echipa dedicata intereselor clientilor
checklist   Rapiditate in rezolvarea problemelor